Cadeautje….

Hoe kom je aan de juiste informatie die jouw kind kan helpen…?

In het verleden heb ik regelmatig informatieavonden gehouden, misschien ben je er zelf ook wel eens geweest of was je één van de velen van wie ik hoorde dat ze wel graag had willen komen maar dat de tijd/plaats niet uitkwam….

Dan heb je nu je kans! Ik wil je hierbij uitnodigen om zelf een datum te prikken. Vraag een aantal andere ouders die ook belangstelling hebben (en die ken je vast wel via de school van je kind) en laat me weten hoe laat, waar en wanneer en ik kom langs… Een soort ouderwetse ‘tupperware-party’ gewoon bij je thuis! Alleen met dit verschil dat ik geen plastic bakjes bij me heb, maar samen met alle aanwezigen wil gaan kijken naar het hoe en waarom leerzaken niet altijd gaan zoals je zou verwachten bij je kind. Dus weer opnieuw die vragen:

  • Er komt niet uit wat er in zit…
  • Waar blijft het hangen?
  • Wat is er aan de hand, er klopt iets niet….

Samen overleg, uitleg en ervaren waar de oorzaken kunnen liggen. Misschien kom je al met je kind bij me en wil je deze ervaring graag delen… dat is natuurlijk dubbel leuk!

Cadeautje….

En net als bij een echte tupperware-party hoort er een cadeautje  voor de gastvrouw/heer bij….  Als dank voor het organiseren bied ik een gratis consult aan. Dit kan zijn een extra taalconsult voor je zoon of dochter, een jaarlijks herhalingsconsult of misschien wil je zelf die werkwoorden nou eindelijk wel eens snappen… In overleg is er veel mogelijk….

Bel 06 11401660 of mail .  Pak deze kans. Een extra consult is zo snel verdiend!

Neem snel contact op
Klik hier