Els boog het negatieve van dyslexie om naar het positieve. 

Dankzij een advertentie in de krant leerde ik jou kennen. Vol goede moed had ik het artikel uitgeknipt maar dagenlang op het prikbord laten hangen. Een drempel om jou te béllen was er niet, maar er was een grote drempel om geconfronteerd te worden met dyslexie.positief negatief
Gelukkig was deze grote drempel na de intake al verdwenen. Els boog het negatieve van dyslexie om naar het positieve. De oogmeting gaf een kleine afwijking. Hierdoor draag ik nu een mooie bril. Sinds ik een bril draag geeft dit mij veel meer rust. Net of dat de woorden die ik nu lees goed worden opgenomen in mijn hoofd. Het kijken en begrijpen gaat nu veel beter.
Nu ik alle lessen heb gevolgd kijk ik terug naar een leerzame tijd. Van een onzeker persoon, die hier liever niet over sprak en bang was om fouten te maken, ben ik veranderd in een persoon die dit weer onder ogen duurt te zien. Ik durf fouten te maken (het zijn er wel veel minder!) en mensen om hulp te vragen. Het accepteren maak het leven zoveel makkelijker.
Els! Erg bedankt voor deze leerzame tijd! Ik ben blij dat jij mij over de grote drempel heen hebt geholpen.
Ineke

Ervaringsverhalen