Over mij…

DSC02145Dit ben ik…

Ik ben Els den Engelsman uit Burum en ik doe wat ik doe in de vaste overtuiging dat het leren voor veel mensen beter en vooral makkelijker kan. Wil je meer weten over wie ik ben en waar mijn motivatie vandaan komt om ieder kind weer als een nieuwe uitdaging te zien en het leren weer leuk te maken voor hen, lees dan verder…

 

 

toveren

Dit zeggen anderen over mij…

Ik kan wel zeggen dat ik goed ben en dat ik het fantastisch vind als ouders en kinderen weer blij en trots naar huis toe gaan, maar hoe ervaren de mensen het zelf? Voor je verder gaat wil ik alvast één lief complimentje delen: Een meisje hoorde dat er nog iemand naar mij toe zou gaan en vroeg: “Oh mag jij ook naar de toverjuf…?” Als dat eens waar kon zijn…. als ik kon toveren… maar wel fijn dat zij het in ieder geval zo ervaren had! Nieuwsgierig naar meer? Lees verder….

 

 

 Zo werk ik…   Bioptor, oog samenwerking meten

Bij leerproblemen kan het op meerdere fronten misgaan. Ik zoek naar het waar en hoe, de zwakste schakel in de ‘leerketting’. Pas als we dat stukje aanpakken kunnen we verder leren en samen op weg naar een betere toekomst, minder stress en betere resultaten…  Oftewel: van leerprobleem naar leerplezier! Meer weten?